MLADIĆ IZ RAŽNJA OBLJUBIO ĆERKICU (9) ROĐENOG BRATA: Zlostavljanje trajalo dve godine, a sada mu preti kazna

Милица Шкорић
Milica Škorić

02. 02. 2024. u 08:58

VIŠE javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Lazara S. (23) iz sela Lipovac kod Ražnja zbog sumnje da je u dužem periodu seksualno zlostavljao ćerku rođenog brata koja je u vreme otkrivanja slučaja imala samo devet godina.

МЛАДИЋ ИЗ РАЖЊА ОБЉУБИО ЋЕРКИЦУ (9) РОЂЕНОГ БРАТА: Злостављање трајало две године, а сада му прети казна

Ilustracija Shutterstock

Optužnica, kojom se Lazar S. sumnjiči za krivično delo obljube sa detetom, potvrđena je od strane Višeg suda u Nišu, ali još uvek nije postala pravosnažna. Nakon što optužnica stupi na pravnu snagu, biće zakazan termin početka suđenja.

Nezvanično, stric je devojčicu zlostavljao dve godine, a slučaj je otkriven nakon što je dete ispričalo ocu šta joj radi njegov brat. Podneta je prijava policiji pa su lisice na ruke stavljene Lazaru 12. septembra 2023. godine.

Slučaj seksualnog zlostavljanja maloletnice u selu Lipovac izazvao je šok i nevericu među meštanima. Lazar S., koji je bio poznat kao ljubazna osoba bez prethodnih incidenata, optužen je da je u više navrata zlostavljao devetogodišnju devojčicu, što je izazvalo uznemirenost i nevericu u selu. 

Nakon hapšenja Lazara, jedino je njegova majka stala u njegovu odbranu tvrdeći da je slučaj navodno namešten, ali nije želela da daje dodatne izjave o tome. Međutim, meštani su izneli informacije o porodičnoj situaciji, navodeći da Lazar ne živi sa bratom i njegovom decom, te da je bio oženjen ali se razveo. Kako je rečeno, osumnjičeni živi sa majkom, a otac zlostavljane devojčice i njegova porodica sa ocem. 

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" U KUĆI UBIJENE DEVOJKA Brat - Ne verujem ni da je imao vremena da je siluje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!