NOVA ODLUKA SUDA: Produžen pritvor ocu dečaka ubice iz "Ribnikara"

Novosti online

30. 06. 2023. u 11:21

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je doneo rešenje kojim je ocu dečaka ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar" produžio pritvor, a koji mu po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

НОВА ОДЛУКА СУДА: Продужен притвор оцу дечака убице из Рибникара

Novosti

- Pritvor je prema okrivljenom produžen usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je okrivljeni osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka - saopšteno je iz Višeg suda u Beogradu.

Okrivljenom se, kako se dodaje, na teret stavlja izvršenje krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti.

- Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja - navedeno je iz Višeg suda u Beogradu.

Otac trinaestogodišnjeg dečaka koji je 3. maja u osnovnoj školi ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja, uhapšen je istog dana kada se zločin dogodio i od tada je u pritvoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)