UKINUTA PRESUDA NEMANJI MILIĆU ZA UBISTVO MAJKE: Nije utvrđeno kako se zločin dogodio

S. J. M.

12. 06. 2023. u 14:11

PRVOSTEPENU presudu, kojom je Nemanja Milić osuđen na deset godina zatvora za ubistvo majke Stanojke u julu 2019. godine na Zvezdari, ukinuo je Apelacioni sud i naložio novo suđenje. Miliću je produžen pritvor u kojem se nalazi već četiri godine.

УКИНУТА ПРЕСУДА НЕМАЊИ МИЛИЋУ ЗА УБИСТВО МАЈКЕ: Није утврђено како се злочин догодио

FOTO: Arhiva novosti

Kako je Apelacija obrazložila, prvostepena presuda je doneta uz bitne povrede odredaba krivičnog postupka, budući da je njena izreka kontradiktorna i nerazumljiva.

- U presudi su izostali razlozi o činjenicama koje su predmet dokazivanja, dok su razlozi koji su dati nejasni i međusobno protivrečni, zbog čega je i činjenično stanje ostalo pogrešno i nepotpuno utvrđeno. Iz tih razloga nije moguće ispitati zakonitost i pravilnost presude, pa je njeno ukidanje nužno - naveli su iz Apelacinog suda.

Milić je na suđenju u Višem sudu u Beogradu negirao da je ubio majku, a kazao je da je te noći bio pijan. Veštaci su utvrdili da je ona imala povrede po glavi od udaranja u glatku, čvrstu površinu i da je od njih kasnije preminula.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove