BOLESTAN ADVOKAT: U Specijalnom sudu odloženo suđenje za ubistvo Blaža Đurovića

J.D.Lj.

03. 10. 2022. u 14:58

SUĐENjE Nemanji Ivanovu i Darku Veskoviću Priki, koji su optuženi da su u martu 2018. na Dušanovcu ubili Blaža Đurovića, odloženo je danas jer je advokat Zora Dobričanin Nikodijević sudu dostavila dopis u kojem svoj izostanak pravda bolešću, odnosno koronom.

БОЛЕСТАН АДВОКАТ: У Специјалном суду одложено суђење за убиство Блажа Ђуровића

Foto: P. Mitić/MUP

Sledeće suđenje zakazano je za 24. oktobar. 

Inače, pretres se i dalje odvija u zgradi Specijalnog suda iz bezbednosnih razloga. Na sledećem suđenju trebalo bi svoj nalaz i mišljenje da iznese stručni saradnik odbrane, a vezano za DNK materijal koji povezuje optužene sa Đurovićevim ubistvom. 

I Ivanov i Vesković nalaze se u pritvoru od hapšenja 2018. i obojica negiraju delo koje im se stavlja na teret. 

BONUS VIDEO:

Kuća u kojoj je izbio požar i u kojoj je tragično nastradalo dvogodisnje dete u Bačkom Petrovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja