SVEDOCI I ADVOKAT SE NISU POJAVILI: Odloženo suđenje Branki i Milji Prijović iz Obrenovca - terete se da su tek rođenu bebu bacile u kontejner

J. D. Lj.

29. 09. 2022. u 12:42

SUĐENjE Branki i Milji Prijović iz Obrenovca, koje se terete za saučesništvo u pokušaju ubistva Miljinog novorođenčeta, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 27. novembar jer se na pretresu nisu pojavili neki svedoci, a i advokat je bio sprečen iz zdravstvenih razloga.

СВЕДОЦИ И АДВОКАТ СЕ НИСУ ПОЈАВИЛИ: Одложено суђење Бранки и Миљи Пријовић из Обреновца - терете се да су тек рођену бебу бациле у контејнер

Foto: Privatna arhiva

Ovo suđenje je zatvoreno za javnost zbog zaštite privatnosti Miljinog maloletnog deteta.

Tužilaštvo, inače, majku i ćerku tereti da su 23. decembra 2020. u obrenovačkom naselju Rojkovac tek rođeno Miljino dete bacile u kontejner.

Srećom, dečji plač je alarmirao Hitnu pomoć i policiju koji su uspeli da spasu bebu koja je zbrinuta, a Milja i njena majka su ubrzo posle toga uhapšene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)