UKINUTA PRESUDA DARKU ŠARIĆU: Ponovo će mu se suditi za pranje novca

Novosti online

04. 08. 2022. u 15:36

APELACIONI sud u Beogradu ukinuo je presudu Darku Šariću i ostalim osuđenima za pranje novca i naložio novo suđenje.

УКИНУТА ПРЕСУДА ДАРКУ ШАРИЋУ: Поново ће му се судити за прање новца

Darko Šarić, Foto Tanjug

Šarić je, podsetimo, bio osuđen na kaznu od devet godina zatvora, Nebojša Jestrović na pet godina, a ostali optuženi na kazne od dve do sedam godina zatvora. Ovaj sud potvrdio je oslobađajuće presude koje su donete u odnosu na Dubravku Štrbac i Nemanju Krstića i njima se neće ponovo suditi.

- Posebno odeljenje za organizovani kriminal Apelacionog suda u Beogradu, nakon održane sednice veća, donelo je presudu kojom je potvrdilo prvostepenu presudu u oslobađajućem delu, dok je prvostepena presuda ukinuta u osuđujućem delu u odnosu na sve okrivljene, kao i u delu kojim je odbijena optužba prema okrivljenim Dušanu Kovačeviću i Nebojši Spasiću i u tom delu predmet je vraćen prvostepenom sudu na ponovno suđenje - navodi se u odluci Apelacionog suda.

BONUS VIDEO - GORI RASTINjE KOD GAZELE: Vatrogasci stižu na intervenciju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)