PONOVO ODLOŽENO SUĐENJE ZA PRVU OTMICU ZEMUNSKOG KLANA: Pripadnik vikao na sudiju, žalio se na samicu

S.J.Matić

13. 01. 2022. u 14:05

SUĐENjE Milanu Radukiću, Saši Đajiću, Goranu Ristiću i Nikoli Bajiću za razbojništvo iz 1997. godine, koje su prema optužnici počinili nakon otmice Novaka Stevanića, odloženo je juče u Višem sudu zbog štrajka advokata.

ПОНОВО ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ ЗА ПРВУ ОТМИЦУ ЗЕМУНСКОГ КЛАНА: Припадник викао на судију, жалио се на самицу

Foto Privatna arhiva

Sledeće je zakazano za kraj februara. Branioci optuženih su u sudnici kazali da Advokatska komora Beograda nije donela odluku o prekidu obustave rada, tako da su oni zvanično još u štrajku i ako rade mogu da snose posledice.

Nakon toga pobunio se optuženi Bajić, nekadašnji pripadnik "zemunskog klana" koji izdržava kaznu od 35 godina zatvora, jer se ročište odlaže, a njega džaba dovode u sud.

- Dovode me sa maskom, pogledajte mi ruke - skočio je sa klupe buneći se Bajić, a sa njim i četvorica zatvorskih čuvara. Sudija ga je upozorila da ne može da priča kao na ulici.

- Mogu - uzviknuo je Bajić. - Ja sam 19 godina u samici. Svako suđenje, nije došao ovaj, nije došao onaj svedok. Javite dan ranije da me ne dovode.

Sudija ga je na kraju ostavila u sudnici da sa njim porazgovara.

Inače osam meseci nakon te otmice Novak Stevanić se prema zvaničnom izveštaju ubio. U noći kad je otet iz sefa kući odneto je 100.000 maraka i zlatan nakit.

Bajić je sve oko tog događaja ispričao policiji i da je te noći čuvao otetog Stevanića. Inače ovaj slučaj je u javnosti poznat kao prva otmica "Zemunaca".

BONUS VIDEO:

KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!