NANIZAO PREKRŠAJE: Pijan za volanom kamiona, preticao kolonu, vozio brzinom stotinu kilometara većom od dozvoljene

Lj.P.

29. 04. 2024. u 12:14

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 889 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

НАНИЗАО ПРЕКРШАЈЕ: Пијан за воланом камиона,  претицао колону, возио брзином стотину километара већом од дозвољене

FOTO:MUP

Na ovom području, iz saobraćaja su isključena 73 vozača i deset vozila, a zadržano je 19 vozača. Njih 15 zadržano je zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a po  dva zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja i nasilničke vožnje.

Za nasilničku vožnju rtereti se vozač koji je na putu Bačka Palanka - Novi Sad, vozio brzinom stotinu kilometara  većom od dozvoljene i preticao kolonu vozila preko pune linije, kao i vozaču kamiona koji je u Žablju vozio sa 2,48 promila alkohola u organizmu. Zadržani vozači biće privedeni sudiji za prekršaje.

Minulog vikenda, odnosno  od 26. do 28. aprila, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 25 saobraćajnih nesreća, u kojima je osam osoba teško, a 14 je lakše povređeno. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 15 saobraćajnih nesreća, u kojima je pet osoba zadobilo teže, a pet lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo