POGINUO VOZAČ: Teška saobraćajna nesreća na Ibarskoj magistrali (FOTO)

G. ĆIROVIĆ

31. 03. 2024. u 17:20

U saobraćajnom udesu autobusa i putničkog automobila koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio oko 16.15 na Ibarskoj magistrali u kraljevačkom naselju Čibukovac, na deonici Kraljevo-Raška, poginula je jedna osoba, dok je jedna osoba zadobila teške povrede.

ПОГИНУО ВОЗАЧ: Тешка саобраћајна несрећа на Ибарској магистрали (ФОТО)

G.Šljivić

Kako se pretpostavlja, nesreća se dogodila kada se „volvo“, beogradske registracije, krećući se iz Raške prema Kraljevu, najvreovatnije pokušavajući da pretekne vozila ispred sebe, sudario sa autobusom „Kolašin prevoz, takođe beogradskih registarskih oznaka, koji je dolazio iz suprotnog pravca.

G.Šljivić

 

Od siline udarca sredovečni vozač „volvoa“ je na mestu preminuo, dok je njegova saputnica koja se nalazila na suvozačevom mestu u veoma teškom stanju i bez svesti prevežena u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

G.Šljivić

 

Niko od putnika iz autobusa nije teže povređen, dvoje je sa lakšim ozledama preventivno zbrinuto u kraljevačkoj bolnici, dok su ostali prešli u drugi autobus.

G.Šljivić

 

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj veoma prometnoj magistralnoj deonici u potpunom prekidu, pa se vozila preusmeravaju na druge pravce.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?