POGINULI MOKRINČANIN BIO I VATROGASAC: Stradao kod Bačke Topole idući s kolegama na posao

R. Š.

18. 01. 2024. u 19:29

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros, oko sedam sati, dogodila kod Bačke Topole život je izgubio Saša Petković (51) iz Mokrina kod Kikinde.

ПОГИНУЛИ МОКРИНЧАНИН БИО И ВАТРОГАСАЦ: Страдао код Бачке Тополе идући с колегама на посао

foto: Printscreen/Instagram 192_rs

On je poginuo na licu mesta kada je u njegov „pik-ap“, u kojem su bila još trojica njegovih kolega, udario automobil marke "škoda" kojim je upravljao M.L. (18) iz Bajše. Kako saznajemo, nesrećni Mokrinčanin s kolegama je putovao na posao, u firmu čije je sedište u Crvenki. Stradali Mokrinčanin bio je i član Dobrovoljnog vatrogasnog društva koje je danas potvrdilo vest o njegovoj tragičnoj i iznenadnoj smrti:

- Dragi prijatelji i kolege, sa velikim bolom i tugom vas obaveštavamo da nas je jutros tragično napustio naš član, kolega, vatrogasac Saša Petković. Legendo, ostaćes upamćen po svemu što si činio za naše društvo, a pre svega po tvom izuzetnom humoru koji je svakom od nas mamio osmeh. Neka te anđeli čuvaju i hvala ti za sve. Iskreno saučešće porodici Petković. Tačan datum i vreme sahrane biće naknadno objavljeni – saopštilo je DVD Mokrin.

Foto: DVD Mokrin

Saša Petković

Kako su preneli mediji, saobraćajna nesreće dogodila se jutros oko 7 sati, na putu od Bajše prema Bačkoj Topoli, kada je tinejdžer M.L. (18) iz Bajše, "škodom" nebezbednoi pretiocao kamion i udario u „pik ap“ koji je dolazio iz suprotnog pravca. Vozač „škode“ zadobio je teške telesne povrede, kao i putnici iz "pik-apa". Svi su prebačeni u bolnicu u Subotici gde im je ukazana lekarska pomoć i nisu životno ugroženi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!