PSI IZUJEDALI ŽENU U OBRENOVCU? Otkinuli joj deo kože sa glave, pa napali njene sinove i unuka

Novosti online

05. 11. 2023. u 21:28

ČETIRI vlasnička psa rase pit bul danas su u Obrenovcu navodno napali mešanca, a potom i komšinicu koja je pokušavala da ih razdvoji, kao i njene sinove i unuka.

ПСИ ИЗУЈЕДАЛИ ЖЕНУ У ОБРЕНОВЦУ? Откинули јој део коже са главе, па напали њене синове и унука

Foto: pixabay

- Dok je komšinica pokušavala da odbrani svog psa od četiri krvoločna psa koja su u vlasništvu komšije, zadobila je teške telesne povrede, polomljenu ruku i otkinut deo kože glave, i zbrinuta je u bolnici - tvrdi izvor.

Kako navodi, veliko parče kože, sa sve kosom, pronađeno je na putu. Na fotografijama sa mesta napada se vidi krv i delovi kože.

- Dok su pokušavali da razdvoje pse i baku, jednom od dva njena sina su izujedali ruku, dok su drugi sin i unuk zadobili ujede na nogama. Komšija koji je vlasnik pasa, došao je na kraj ulice po pse, pobegao i sakrio ih od policije, jer ga na adresi nisu pronašli - navodi izvor.

Sagovornik portala tvrdi da ovo nije prvi put da se desio incident sa ovim psima.

(Kurir)

BONUS VIDEO: Muškarac se razneo bombom na železničkoj stanici u Čačku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima