DEVOJČICA POVREĐENA KOD UŽICA PREBAČENA U BEOGRAD: "Juče je operisana, njeno stanje je ozbiljno"

Novosti online

28. 08. 2023. u 09:25

DEVOJČICA (11), koja je juče povređena u nesreći koja se dogodila u Užicu, transportovana je za Beograd.

ДЕВОЈЧИЦА ПОВРЕЂЕНА КОД УЖИЦА ПРЕБАЧЕНА У БЕОГРАД: Јуче је оперисана, њено стање је озбиљно

Foto: Printskrin/Facebook/UŽICE - OGLASNA TABLA

Devojčica je operisana u bolnici u Užicu i "njeno stanje je ozbiljno", lekari su sanirali krvarenje, ali je zbog ozbiljnosti povrede kasno juče po podne upućena za Beograd, piše Blic.

Podsetimo, oko 8 časova, na državnom putu u Užicu, na mostu preko reke Đetinje, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su poginule dve osobe, dok su dve devojčice prevezene u teškom stanju u bolnicu. U bolnici je povredama podlegla devojčica (9).

U nesreći su učestvovali putnički automobil "ševrolet matiz" beogradskih registarskih oznaka za čijim volanom je bio D. G. (65) i kamion sa prikolicom, odnosno cisterna za čijim volanom je bio B. S. (42). Prednja strana automobila je smrskana. Intervenisali su vatrogasci.

Vozač automobila se kretao ka Požegi, a iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku gde se direktno sudario sa cisternom.

BONUS VIDEO: AUTOBUS UDARIO ŽENU I DETE - Teška nesreća na Labudovom brdu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)