POZNATO STANJE DEVOJČICE POVREĐENE U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NA PUTU ZA ZLATIBOR: Srce stalo, pa opet zakucalo

Novosti online

27. 08. 2023. u 13:59

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 8 časova na mostu preko reke Đetinje u sudaru automobila i cisterne nastradali su vozač i suvozač automobila, bračni par Dragoslav G.(65) i Zorica G. (66) kao i devojčica (9) koja je zajedno sa sestrom (11) u teškom stanju prevezena u bolnicu u Užicu gde je podlegla povredama.

ПОЗНАТО СТАЊЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ПОВРЕЂЕНЕ У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ НА ПУТУ ЗА ЗЛАТИБОР: Срце стало, па опет закуцало

Foto: Printskrin/Facebook/UŽICE - OGLASNA TABLA

U užičkoj bolnici tim lekara je operisao devojčicu N.S. (11) iz Beograda, koja je zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći na Ložioničkom mostu u Užicu.

- Dete je primljeno na prijemno odeljenje u užičkoj bolnici bez svesti u teškom opštem stanju. Došlo je do prekida srčane radnje, ali je reanimacijom ponovo uspostavljena. Dete ima povrede glave, vrata, kičme, grudnog koša, trbuha, a zbog krvarenja u trbuhu morala je hitno da se operiše. Sada je u postoperativnom toku i dalje u teškom stanju – rekao je dr Dragan Damjanović, direktor užičke bolnice.

Za drugu devojčicu D.S. (9), sestre N.S., koja je takođe dovezena u užičku bolnicu nakon saobraćajne nesreće, kaže da je primljena bez svesti i da nije bilo srčanih radnji.

Iako je urađena reanimacija srčana radnja nije uspostavljena.

Na mestu direktnog sudara s cisternom, poginuo je bračni par iz Beograda, Dragoslav S. i Zorica S, njihovi deda i baba.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

BRZA I EFIKASNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeni osumnjičeni za dvostruko ubistvo mladića u Futogu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!