ZAŠTO JE PRIKOLICA OPASNA I KADA NIJE U VOŽNJI? Kod Varvarina je nastradao dečak kada je na njega pao deo priključnog vozila

S.BABOVIĆ

18. 07. 2023. u 16:28

VARVARIN – TINEJDžER M.J.(13) je izgubio život, dok je mladić M.J.(18) povređen u nesreći kod Topole, kada se traktorska prikolica tokom vožnje otkačila od traktora.

ЗАШТО ЈЕ ПРИКОЛИЦА ОПАСНА И КАДА НИЈЕ У ВОЖЊИ? Код Варварина је настрадао дечак када је на њега пао део прикључног возила

Foto:S.Babović

Da i prikolica van vožnje može biti opasna po život, pokazala je tragedija, koja se pre pet godina dogodila u selu Zalogovac kod Varvarina. Dečak S.P.(11) poginuo je u nesreći u dvorištu porodične kuće, kada je deo priključnog vozila teškog 300 kilograma pao na njega.

Mališan, koji je kao vrlo vredno dete redovno bio pored poljoprivrednih alatki, igrao se kobnog dana sa sestrom. Očajna porodica odmah je posle vapaja devojčice potrača u deo dvorišta gde su se igrala deca i nadljudskim naporima podigla mašinu, koja je pritiskala dečaka.

Kao bez duše pojurili su kolima do bolnice, ali je teškim povredama, poput dečaka iz Blaznave, podlegao po prijemu i uprkos naporima lekara da mu spasu život.

Nesreća sa traktorima tokom vožnji su posebno česte.

Ovog vikenda je u selu Batote život izgubio D.T.(45) iz bruskog naselja Drtovci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave