POŽAR NA FABRIČKOJ MAŠINI IZBIO USLED STATIČKOG ELEKTRICITETA: Radnik primljen na VMA

S. BABOVIĆ

18. 05. 2023. u 11:55

DO požara na mašini u fabrici BIN komerc u Kruševcu kada je povređen radnik Z. M. (45) došlo je usled statičkog elektriciteta, nezvanično saznaju "Novosti".

ПОЖАР НА ФАБРИЧКОЈ МАШИНИ ИЗБИО УСЛЕД СТАТИЧКОГ ЕЛЕКТРИЦИТЕТА: Радник примљен на ВМА

Foto:S.Babović

Burno sagorevanje dogodilo se u proizvodnom pogonu ksantata na tzv "malaskeru". Prilikom te proizvodnje koristi se alkohol i zapaljive tečnosti. Za sada je utvrđeno da je do požara došlo usled statičkog elektriciteta, koji je nastao prilikom otvaranja poklopca "malaskera" i paljenja isparenja zapaljivih materija.

Kako su "Novosti" juče objavile, radnik BIN komerca urgentno je zbog opekotina drugog stepena na licu zbrinut na Odeljenje intenzivne nege Opšte bolnice u Kruševcu.

Iako teže povređen, ocena je bila da je stabilno i van životne opasnosti.

Prema poslednjim informacijama, pacijent je transportovan na VMA gde nastavlja lečenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar