BEZ DOZVOLE VIŠE PUTA KROZ CRVENO: U Južnobačkom okrugu policija za dan otkrila i sankcionisala 437 prekršaja

Lj.P.

22. 03. 2023. u 14:21

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je 21. marta na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 437 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

БЕЗ ДОЗВОЛЕ ВИШЕ ПУТА КРОЗ ЦРВЕНО: У Јужнобачком округу полиција за дан открила и санкционисала 437 прекршаја

FOTO:mup

Na ovom području iz saobraćaja je isključeno 16 vozača i sedam vozila, a zadržana su trojica vozača, dvojica zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Jedan od zadržanih vozača tereti se za prekršaj nasilničke vožnje, jer je u Novom Sadu odbio da se zaustavi na znak saobraćajne policije, vozio je neregistrovan automobil, bez vozačke dozvole i više puta je prošao kroz raskrsnicu kada je bilo crveno svetlo, odnosno kada mu je bio zabranjen prolaz. Takođe, testiranjem je utvrđeno da je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Zadržani vozači biće privedeni sudiji za prekršaje.

U protekla 24 sata na području Južnobačkog okruga dogodilo se devet saobraćajnih nesreća, u kojima je pet osoba lakše povređeno. U istom periodu na području Grada Novog Sada dogodilo se osam saobraćajnih nesreća, u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024