POTRAGA ZA NESTALIMA U DUNAVU I DANAS TRAJE: "Novosti" na licu mesta - policija, porodice i prijatelji ne odustaju

J.D.Lj.

20. 03. 2023. u 16:52

ŽANDARMERIJA, pripadnici Jedinice za bezbednost na rekama, vatrogasci, policijski inspektori u civilu, kao i članovi porodica i prijatelji nestalih Nenada Trivkovića (38), Miloša Markovića (37) i Milana Nikolića (36), koji su kako se sumnja, u subotu kasno uveče, usled velikog vetra i talasa, ispali iz čamca u hladni Dunav, i danas intenzivno tragaju za njima.

ПОТРАГА ЗА НЕСТАЛИМА У ДУНАВУ И ДАНАС ТРАЈЕ: Новости на лицу места - полиција, породице и пријатељи не одустају

FOTO: N. Skenderija

Policajci osmatraju dvogledima reku, proveravaju se priobalja, dok Rečna policija čamcima krstari Dunavom.

Za sada, osim kako nezvanično saznajemo, ranca sa dokumentima jednog od nestalih, ništa više nije pronađeno.

Nažalost, od nestalih mladića, još uvek nema traga. 

Porodice su se u međuvremenu oglasile i poslale apel svima koji žele da pomognu i imaju čamce, kajake, dronove, ali i onima koji bi se u potragu uključili peške zbog nepristupačne leve obale Dunava, na potezu od Pančeva do Borče da se jave na broj 063/720-12-02.

Podsetimo, jedini koji se kobne večeri spasio iz Dunava i čamca je Mane Knežević, koji je nekako uspeo da ispliva iz hladne reke. Njemu je ukazana ćlekarska pomoć, nije u životnoj opasnosti, ali se psihički veoma loše oseća i dalje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POGINUO GRAĐEVINSKI RADNIK: Tragedija kod Vranja, čovek pao sa skele