IMA POVREDE PLUĆA, 50 ODSTO KOŽE JE U OPEKOTINAMA: Detalji nesreće u Mokrinu - stradala majka, sin kritično (FOTO/VIDEO)

R. Š.

29. 01. 2023. u 15:00

U POŽARU koji se u prepodnevnim satima dogodio u Mokrinu kod Kikinde, život je izgubila Bojana M. (74), dok je njen sin Miodrag M. (47) zadobio teške telesne povrede.

ИМА ПОВРЕДЕ ПЛУЋА, 50 ОДСТО КОЖЕ ЈЕ У ОПЕКОТИНАМА: Детаљи несреће у Мокрину - страдала мајка, син критично (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: R. Šegrt

Ona je preminula od povreda izazvanih vatrom, dok je Miodrag zadobio teške opekotine na oko 50 odsto površine kože, a ima i povrede pluća, zbog čega je iz kikindske Opšte bolnice prebačen u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad.

- Beživotno telo žene zatečeno je pre podne u porodičnoj kući u Mokrinu, u kojoj se dogodio požar. Vatru su ugasili vatrogasci, a istragom, koja je u toku, utvrdiće se okolnosti nesreće – rečeno je "Novostima“ u Policijskoj upravi u Kikindi.

Nesreća se dogodila u Ulici Branka Radičevića 50, u starijoj porodičnoj kući u kojoj su majka i sin živeli sami. Komšije su pozvale vatrogasce koji su sa dvoje vozila izašli na teren. Na mesto nesreće stigla je i ekipa Hitne pomoći i povređenog Miodraga prebacila u kikindsku bolnicu.

- Muškarac (47) je teže povređen i, prema našoj prvoj proceni, ima opekotine na oko 50 odsto površine kože. Opekotine ima na nogama, po trbuhu, leđima, glavi i drugim delovima tela. Ima i inhalatorne, odnosno povrede pluća izazvane dimom i vatrom, pa je poslat u Klinički centar Vojvodine. On je intubiran, u stabilnom je, ali kritičnom stanju, pa je zbog povrede pluća i opekotina prebačen na kliniku u Novi Sad – rečeno je "Novostima“ u Opštoj bolnici u Kikindi.

Kako je tačno došlo do požara, još se pouzdano ne zna. Neke komšije pretpostavljaju da se zapalila cev šporeta, pa je varnica izazvala vatru. Uviđaj na mestu tragedije obavljaju pripadnici Policijske uprave u Kikindi.

BONUS VIDEO - PSIMA SEKLI GLAVE I ZAMRZAVALI IH: Stravične slike iz borskog prihvatilišta za životinje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)