POLICIJA TRAGA ZA MLADIĆEM KOJI JE USMRTIO ČOVEKA: Izazvao sudar u kom je jedna osoba stradala, dve povređene i otrčao s lica mesta

Novosti online

10. 08. 2022. u 13:07

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći u Boljevcu su učestvovala dva putnička vozila i motocikl, a automobili su od siline sudara odleteli sa kolovoza.

ПОЛИЦИЈА ТРАГА ЗА МЛАДИЋЕМ КОЈИ ЈЕ УСМРТИО ЧОВЕКА: Изазвао судар у ком је једна особа страдала, две повређене и отрчао с лица места

Printskrin

Policija je raspisala potragu za vozačem (18) "seata" koji je jutros oko 7 sati izazvao tešku saobraćajnu nesreću u Boljevcu u kojoj je stradao J. T. (83) koji je bio na motoru.

U udesu su učestvovala dva putnička vozila i motocikl, a automobili su od siline sudara, odleteli za kolovoza.

Dvoje teško povređenih su prevezeni na VMA.

Do udesa je došlo kada je putnički automobil marke "seat", brzinom bar duplo većom od dozvoljene, udario u plavi putnički automobil, a potom i u motocikl koji se kretao kolovoznom trakom.

Vozač plavog automobila u nesreći je zadobio teške telesne povrede. Građani kažu da su vatrogasci sekli vozilo da bi ga izvukli.

Prema nezvaničnim informacijama, teške povrede je zadobila i jedna osoba koja je čekala autobus.

Meštani su uznemireni i kažu nam da ovo nije prva nesreća koje se dogodila na ovom delu puta.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

POŽAR NA SALAŠU KOD ZRENjANINA: Vatrogasaca na terenu, vatra ugašena (VIDEO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)