SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA AUTO - PUTU MILOŠ VELIKI: Automobil udario u kamion koji čisti sneg

V. ILIĆ

01. 02. 2022. u 14:06

NA auto-putu „Miloš Veliki“ na drugom kilometru od uključenja u Takovu ka Čačku došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo jedno putničko vozilo i čistač za sneg.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА НА АУТО - ПУТУ МИЛОШ ВЕЛИКИ: Аутомобил ударио у камион који чисти снег

Foto: V. I.

 U nezgodi nije bilo teže povređenih osoba, a pričinjena je veća materijalna šteta.

Do saobraćajke je došlo kada je vozač “forda“, uprkos lošim vremenskim uslovima, pokušao da pretekne kamion koji čisti sneg. Tom prilikom je udario u raonik i došlo je do udesa. Tokom prethodne noći, kako saznajemo, desila se još jedna skoro identična situacija.

Usled novih snežnih padavina putari su sve vreme na terenu. Auto-put “Miloš Veliki“ je prohodan za saobraćaj, ali se vozačima savetuje dodatan oprez.

- Ekipe su čitavu noć na terenu, rade na raščišćavanju i svi putni pravci su prohodni. Auto-put je takođe u potpunosti prohodan za saobraćaj, iz „Štrabaga“ savetuju da je na par deonica moguća jaka vejavica, pa se preporučuje da vozači prilagode svoju brzinu uslovima na putu - rekao je Miloš Stevanić, pomoćnik gradonačelnika Čačka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!