NARUŠAVAO JAVNI RED I MIR, A KOD SEBE IMAO PIŠTOLJ: Hapšenje u Jagodini

Z. GLIGORIJEVIĆ

10. 05. 2024. u 12:00

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su M. P. (46) iz tog grada, jer je, kako se sumnja, juče, na ulici kod sebe imao pištolj koji je bacio dok je bežao od policije koja je intervenisala po prijavi da sa jednim muškarcem za kojim se intenzivno traga, narušava javni red i mir.

НАРУШАВАО ЈАВНИ РЕД И МИР, А КОД СЕБЕ ИМАО ПИШТОЉ: Хапшење у Јагодини

Foto:Z.Gligorijević

Policija je pronašla pištolj koji je bacio, a osumnjičenog je sustigla i uhapsila nedaleko odatle, u dvorištu jedne osnovne škole. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa stana M. P. pronađene su dve kesice sa manjom količinom materije za koju se sumnja da je amfetamin i 60 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će nakon veštačenja protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)