SASLUŠAN UHAPŠENI LEKAR U SREMSKOJ MITROVICI: Određen mu kućni pritvor

S. K.

01. 05. 2024. u 16:16

Specijalista Opšte hirurgije u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici Nikola R. saslušan je danas u Višem tužilaštvu i njemu je zbog sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv zdravlja ljudi, određen kućni pritvor uz elektronski nadzor, rečeno je ''Novostima''.

САСЛУШАН УХАПШЕНИ ЛЕКАР У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ: Одређен му кућни притвор

Foto SK

Lekar je uhapšen u utorak, nakon što je preminula pacijentkinja Nataša Žabić (44) iz Sremske Mitrovice, koju je on poslao kući smatrajući da ženi nije ništa. Kako nezvanično saznaje naš list, doktor je nekoliko sati davao svoju odbranu, a između ostalog pričao je o trenutku kada je nesrećna žena ušla u ambulantu pa sve do izlaska iz nje.

Porodica preminule žene u ranijoj izjavi za naš list, rekla je da se Nataša javila u Opštu bolnicu, nakon što su je uputili iz Doma zdravlja, jer joj je počela da otiče leva noga. Dežurni lekar Nikola R. poslao je nesrećnu ženu kući, smatrajući da ona treba da smrša kao i da joj nije ništa čim može da stoji na toj nozi. Dok je ona čekala da se njemu završi smena i zakaže pregled kod drugog doktora, Nataša je preminula sat vremena ranije od zakazanog pregleda.

Kako nezvanično saznajemo u izveštaju obdukcije piše da je uzrok smrti plućna tromboembolija, koja je najverovatnije nastala od tromba koji je krenuo iz noge na koju se žena žalila. Nataša je sahranjena u nedelju  28. aprila a iza nje je ostalo dvoje maloletne dece od 9. i 13. godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis