NABAVLJALI I PRODAVALI DROGU U OPOVU I PANČEVU: Pančevačko tužilaštvo podiglo optužnicu protiv dvojice okrivljenih iz Sefkerina

J.D.Lj.

02. 04. 2024. u 13:44

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu je danas nadležnom pančevačkom sudu podnelo optužnicu protiv D. I. (37) i S. S. (28), obojica iz Sefkerina, zbog sumnje da su u periodu od 11. juna do 13. juna 2022. godine neovlašćeno radi prodaje prenosili, odnosno držali opojnu drogu marihuanu u ukupnoj količini od kilogram i 515 grama neto mase, koja se nalazila u dva paketa.

НАБАВЉАЛИ И ПРОДАВАЛИ ДРОГУ У ОПОВУ И ПАНЧЕВУ: Панчевачко тужилаштво подигло оптужницу против двојице окривљених из Сефкерина

Foto: Novosti

D. I. se tereti da je po dogovoru i uz navođenje S. S. navedenu opojnu drogu preuzeo od nepoznatog lica kod autobuske stanice na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Besni Fok, na potezu „Vrba“, te da ju je preneo putničkim vozilom do atara Sefkerina, na potezu „Velika utrina“, i ostavio pored betonskog mosta, do kanala za navodnjavanje, gde ju je drugookrivljeni držao - obojica sa namerom da se droga proda kupcima na području opštine Opovo i grada Pančeva.

Okrivljenima se stavlja na teret da su kao saizvršioci izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina.

BONUS VIDEO: SNIMAK IZ BEČA - Devojčica liči na nestalu Danku, radi se na identifikaciji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon