U TUŽILAŠTVU SASLUŠANI PLJAČKAŠI IZ ZEMUNA: Dvojica se branila ćutanjem, treći saučesnik sve priznao

J.D.Lj.

29. 03. 2024. u 11:06

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u saradnji sa PU za grad Beograd uhapsilo osumnjičene – saizvršioce A. N. (33) i M. P. (33) zbog razbojništva i D. N. (24) koji je pomogao osumnjičenima u izvršenju krivičnog dela na štetu O. B.

У ТУЖИЛАШТВУ САСЛУШАНИ ПЉАЧКАШИ ИЗ ЗЕМУНА: Двојица се бранила ћутањем, трећи саучесник све признао

Foto: Printskrin/Instagram

A. N. je 25. marta u Zemunu upotrebom sile prema oštećenom od njega oduzeo sportsku torbu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 1.380.000 dinara, u nameri da takvim prisvajanjem pribavi sebi, M. P. i D. N. protivpravnu imovinsku korist.

Po instrukcijama M. P. onda je A. N., obučen u uniformu „Glovo“ dostavljača, sačekao oštećenog na lokaciji za koju je znao da će proći.

Kada je A. N. ugledao oštećenog, pritrčao mu je i udario ga pesnicom u predelu lica, iz ruke mu istrgao torbu sa novcem, nakon čega je D. N. dovezao kamionet na početku Batajničkog druma, u koji je A. N. ubacio torbu sa logom „Glovo“ u koju je ubacio oduzeti novac i bicikl kojim se dovezao.

D. N. je novac kamionom prevezao u park gde je torbu sa novcem predao M. P., a on mu je kao nagradu dao iznos od 18.000 dinara za izvršeni transport para.

Osumnjičeni A. N. i M. P. su se branili ćutanjem, dok je D. N. u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela.

Imajući u vidu da je potrebno obezbediti nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da su A. N. i M. P. ranije osuđivani, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je sudu predložilo da prema A. N. i M. P. odredi pritvor, koji je rešenjem i određen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu