PIVSKOM FLAŠOM UDARAO BIVŠU PO GLAVI: Pritvor nasilniku iz Batajnice

J.D.Lj.

26. 03. 2024. u 14:02

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je D.Z. (41) zbog nanošenja lake telesne povrede bivšoj emotivnoj partnerki M.P. (36).

ПИВСКОМ ФЛАШОМ УДАРАО БИВШУ ПО ГЛАВИ: Притвор насилнику из Батајнице

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Prema navodima krivične prijave osumnjičeni je u kafiću u Batajnici, staklenom pivskom flašom gađao oštećenu, pogodio je u glavu i naneo joj lake telesne povrede, pri čemu je imao 1,36 promila alkohola u organizmu.

Neposredno pre saslušanja osumnjičeni je pregledan od strane veštaka neuropsihijatra, pa kada je utvrđeno da je uračunjiv izneo je odbranu pred javnim tužiocem i negirao izvršenje krivičnog dela.

Imajući u vidu da je u pitanju osoba kojoj su ranije izrečene mere zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenom, da je događaju prethodio raskid emotivne veze, te da postoje okolnosti da će ostankom na slobodi uticati nanju, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Tužilaštva osumnjičenom odredio pritvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!