HAPŠENJE U SOKOBANJI: Troje mladih osumnjičeno zbog kokaina

S. M. J.

23. 03. 2024. u 14:35

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Sokobanji, po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su dvojicu mladića i jednu devojku koje terete za prodaju, odnosno držanje opojnih droga.

ХАПШЕЊЕ У СОКОБАЊИ: Троје младих осумњичено због кокаина

G.Šljivić

Policija u Sokobanji uhapsila je, po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Nišu, Đ.M. (19) kod koga je pronađena manja količina supstance za koju se sumnja da je kokain,  dvadesetogodišnju A.Ž. koju terete da je od ovog mladića preuzela određenu količinu opojne droge, kao i P.M. (23) kod kojeg je, takođe pronađena manja količina narkotika, za koje se pretpostavlja da ih je prethodno kupio od Đ.M.

Dvadesetogodišnjakinja je, sumnja policija, od Đ.M.  preuzela sedam paketića sa manjom količinom navodno kokaina, kako bi ih dalje prodala i predala ih muškarcu u Sokobanji koji je ranije uhapšen.

Đ.M. i A.Ž. se terete zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok je  P. M. osumnjičen za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024