RAZBOJNICI SA FANTOMKAMA I PIŠTOLJIMA: Opljačkana kladionica

J. S.

22. 03. 2024. u 10:02

Policiji je sinoć prijavljena pljačka kladionice u selu Biljača. Radnik je prijavio razbojništvo i pljačku, jer su dvojica nepoznatih muškaraca sa fantomkama na glavi i pištoljima u rukama ušli u kladionici i tražili novac.

РАЗБОЈНИЦИ СА ФАНТОМКАМА И ПИШТОЉИМА: Опљачкана кладионица

Foto: Depositphotos

Nakon što su uzeli novac, oni su nestali u nepoznatom pravcu. Nakon prijave policija je krenula u potragu.

Tužilaštvo u Bujanovcu se izjasnilo da ima elemenata krivičnog dela "razbojništvo" i podneta je krivična prijava protiv N. N. lica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!