RASPISANA POTRAGA ZA NIKOLOM BUHOM: Pretukao i posekao čoveka u Surčinu

J.D.Lj.

21. 03. 2024. u 14:06

PO nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policija je raspisala potragu za Nikolom Buhom (31) iz Surčina, bratancem prvog svedoka saradnika u Srbiji, koji se sumnjiči da je pretukao i posekao po vratu B. D. (35).

РАСПИСАНА ПОТРАГА ЗА НИКОЛОМ БУХОМ: Претукао и посекао човека у Сурчину

Foto N. Skenderija

Povređeni B. D. je 9. marta sam došao u policiju u Surčinu i tada je rekao da ga je napao muškarac koga "prvi put vidi i da ne može da ga opiše". Istakao je i da je, nakon obračuna, napadač seo u automobil i pobegao. 

Nikola Buha je sin Novaka Buhe, starijeg brata Ljubiše Buhe Čumeta. On je privođen 2017. jer je kod njega nađen pištolj za koji nije imao dozvolu i sa kojeg je bio obrisan serijski broj. Tada je priznao krivicu u zamenu za godinu dana kućnog zatvora.

Hapšen je i početkom 2020. pod sumnjom da je sa Boškom Buhom, Čumetovim sinom, oteo novac od Surčinca A. S. (46). Za ovo krivično delo osuđen je samo Boško Buha.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!