UHAPŠEN NASTAVNIK ISTORIJE, UZNEMIRAVAO UČENICU: Osmakinji slao poruke, njeni roditelji sve prijavili

Милица Шкорић
Milica Škorić

15. 03. 2024. u 14:51

MUŠKARAC P. H., nastavnik istorije u OŠ "Bratstvo jedinstvo" u Vrbasu, uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje jedne učenice osmog razreda pomenute škole.

УХАПШЕН НАСТАВНИК ИСТОРИЈЕ, УЗНЕМИРАВАО УЧЕНИЦУ: Осмакињи слао поруке, њени родитељи све пријавили

Foto: Rada Šegrt/Ilustracija

- Događaj je prijavljen u Policijskoj upravi u Vrbasu i protiv nastavnika Osnovne škole "Bratstvo jedinstvo" podneta je krivična prijava zbog krivičnog dela polno uznemiravanje učinjeno na štetu učenice osmog razreda - potvrđeno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vrbasu.

Kako mediji nezvanično saznaju, nastavnik istorije osumnjičen je da je slao neprimerene poruke učenici osmog razreda škole u kojoj predaje, a sve se izdešavalo početkom ove nedelje kada je devojčica ceo slučaj prijavila svojim roditeljima.

- Roditelji učenice su potom P. H. prijavili upravi škole, nakon čega je, kako nezvanično saznajemo, suspendovan sa svih dužnosti u školi u kojoj radi od septembra 2017. godine i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Iz OŠ "Bratstvo jedinstvo" kažu da su zatečeni i zgranuti celim događajem, pogotovo što je u pitanju četrnaestogodišnja devojčica.

Osumnjičenom je, inače, određeno zadržavanje, nakon čega je sproveden javnom tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Vrbasu radi saslušanja i preduzimanja drugih dokaznih radnji u postupku.

BONUS VIDEO: Saobraćajka u Džordža Vašingtona

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)