UPRAVLJALI VOZILOM POD DEJSTVOM DROGA: Kontrola saobraćaja na području Sremske Mitrovice

S. K.

07. 03. 2024. u 12:12

Policija u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrila je šestoricu vozača koji su upravljali vozilima pod uticajem opojnih droga i trojicu bez vozačke dozvole.

УПРАВЉАЛИ ВОЗИЛОМ ПОД ДЕЈСТВОМ ДРОГА: Контрола саобраћаја на подручју Сремске Митровице

Foto SK

Tako su policajci  u Staroj Pazovi zaustavili 35- godišnjeg vozača „renoa“ pozitivnog na kokain, amfetamin i kanabis i 40- godišnjaka koji je upravljao „fijatom“ pod uticajem kanabisa.

Kod Graničnog prelaza „Sremska Rača“ otkriveni su 31-godišnjak koji je vozio „bmv“ pod dejstvom kokaina i 48-godišnji vozač „renoa“ pozitivan na kanabis. I patrola policije u Sremskoj Mitrovici zatekla je 33- godišnjaka koji je upravljao „audijem“ pozitivan na kokain a na području Pećinaca 25-godišnjeg vozača „audija“ pod uticajem amfetamina. Svim ovim vozačima određeno je zadržavanje i oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Sremska Mitrovica, saobraćajni policajci  u Sremskoj Mitrovici, Inđiji i Rumi zatekli su trojicu vozača putničkih automobila bez vozačke dozvole, od kojih su dvojica vozila nakon oduzimanja vozačke dozvole i pod zabranom upravljanja. Ovi vozači su isključeni iz saobraćaja i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (1)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!