ZAPALIO TRSKU I BALE SENA, UGROZIO KUĆU MEŠTANINA GAJA: Identifikovan piroman iz sela kod Kovina, policija traga za njim

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

03. 03. 2024. u 16:55

POLICIJA je identifikovala muškarca (30) iz južnobanatskog sela Gaj, kod Kovina, koji je juče zapalio imovinu 50-godišnjaka iz istog sela.

ЗАПАЛИО ТРСКУ И БАЛЕ СЕНА, УГРОЗИО КУЋУ МЕШТАНИНА ГАЈА: Идентификован пироман из села код Ковина, полиција трага за њим

Foto: Shutterstock/Ilustracija

On je, kako se sumnja, zapalio oko 600 snopova trske, pomoćni objekat, šupu sa priručnim uređajima, oko 500 bala sela, drvenu konstrukciju senjaka i deo fasade porodične kuće.

Kako je saopšteno, policija intenzivno traga za osumnjičenim, protiv kog će, po nalogu nadležnog tužilaštva iz Smedereva, podneti krivične prijave zbog izazivanja opšte opasnosti i ugrožavanja sigurnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!