DOBIO ZABRANU NAPUŠTANJA BORAVIŠTA: Saslušan Vlasotinčanin u čijem je rancu pronađena droga

I. M.

09. 02. 2024. u 16:04

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu saslušan je N.V.(22), iz Vlasotinca, na okolnosti izvršenja krivičnog dela držanje opojnih droga i doneta naredba o sprovođenju istrage.

ДОБИО ЗАБРАНУ НАПУШТАЊА БОРАВИШТА: Саслушан Власотинчанин у чијем је ранцу пронађена дрога

Foto: I. M.

Okrivljenom je nakon saslušanja u prisustvu branioca, na predlog javnog tužioca, zabranjeno napuštanje boravišta i određena mera zabrane prilaženja, sastajanja i komunicaranja sa određenim licima.

To je učinjeno zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi mogao ometati postupak uticanjem na svedoke odnosno da bi mogao pobeći, sakriti se, otići u nepoznato mesto ili inostranstvo.

Tužilaštvo je saopštilo i da je, radi utvrđivanja svih činjenica, doneta naredba o sprovođenju istrage po čijem završetku će biti doneta adekvatna javnotužilačka odluka.

Policijska uprava u Leskovcu je ranije saopštila da je N.V. uhapšen nakon što je u njegovom rancu pronađeno oko 287 grama marihuane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?