PREKO INSTAGRAMA NUDILI MASAŽU, IZA PARAVANA PROSTITUCIJA: Uhapšena dvojica makroa, za dvojicom braće raspisana potraga

J.D.Lj.

08. 02. 2024. u 20:30

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijskim službenicima JRM lišilo je slobode V.S. i S.L. za koje postoji sumnja da su zajedno sa braćom U.P. i M.P., koji su nekoliko časova pre hapšenja napustili teritoriju Republike Srbije, izvršili krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije.

ПРЕКО ИНСТАГРАМА НУДИЛИ МАСАЖУ, ИЗА ПАРАВАНА ПРОСТИТУЦИЈА: Ухапшена двојица макроа, за двојицом браће расписана потрага

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Osumnjičenima se, kako navodi Tužilaštvo, stavlja na teret da su na teritoriji GO Zemun i GO Savski venac navodili, podsticali i organizovali predaju ženskih lica drugim isobama radi prostitucije.

To su radili tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne devojke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara.

Na ostavljene kontakt telefone,  javljale su se devojke i osumnjičena S.L. i na taj način se dogovarale sa klijentima na koju adresu da dođu.

V.S. je napravio nalog na društvenoj mreži “Instagram” koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra, a takođe je napravio i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.

Cene seksualnih usluga su odredili osumnjičeni kojima su oštećene odvajale od 50 do 70 odsto zarade, a ostatak su zadržavale za sebe. Procenat novca koji je pripadao osumnjičenima su ostavljale u kafiću u Beogradu na vodi ili su po novac na adrese u Zemunu dolazili osumnjičeni i njima bliska lica.

Za U.P.i M.P. raspisana je potraga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima