PRETUKAO ČOVEKA u RENT-a-KAR AGENCIJI: Tužilaštvo tražilo, sud odredio pritvor

J.D.Lj.

26. 01. 2024. u 11:20

U PROSTORIJAMA Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca saslušan je R.S. (33) zbog sumnje da je dana 17. januara u Zemunu izvršio krivično delo teška telesna povreda.

ПРЕТУКАО ЧОВЕКА у РЕНТ-а-КАР АГЕНЦИЈИ: Тужилаштво тражило, суд одредио притвор

foto V Mitrić

On je u prostorijama jedne rent-a-car agencije u kojoj je zaposlen, u prisustvu više svedoka koji su zaposleni u istoj firmi, R.S. zadao više udaraca zatvorenim šakama u predelu stomaka i grudnog koša usled kojih udaraca je oštećen i zadobio teške telesne povrede opasne po život u vidu rupture slezine. 
 
Na predlog Tužilaštva sud je doneo rešenje kojim se određuje pritvor osumnjičenom u trajanju od 30 dana.
 

BONUS VIDEO: TUČA NA PROTESTIMA - Potukli se Pogačar i Cvjetić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar