UHAPŠENA KRIMINALNA GRUPA IZ NOVOG SADA: Trete ih za pokušaj ubistva i druga teška krivična dela, "pao" i maloletnik

Tanjug

02. 12. 2023. u 10:09

POLICIJA u Novom Sadu danas je, nakon višemesečnog intenzivnog operativnog rada, uhapsila kriminalnu grupu osumnjičenu za više krivičnih dela.

УХАПШЕНА КРИМИНАЛНА ГРУПА ИЗ НОВОГ САДА: Трете их за покушај убиства и друга тешка кривична дела, пао и малолетник

Foto: Printskrin/MUP Srbije

Uhapšen je M. P. (18), zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u pripremi i organizaciji izvršenja krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju, počinjenog na štetu dvadesetdvogodišnjeg Novosađanina, u junu ove godine, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Za ovo krivično delo tereti se i sedamnaestogodišnji Novosađanin, protiv koga će biti podneta krivična prijava. Policija intenzivno traga za M. Đ. (26), koji je takođe osumnjičen za učešće u izvršenju ovog, kao i još jednog krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju tridesettrogodišnjeg Novosađanina, u martu prošle godine.

Foto: Printskrin/MUP Srbije

Uhapšen je i B. P. (18), osumnjičen za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. On se tereti da je organizovao mrežu maloletnih preprodavaca narkotika koji su uhapšeni ranije i procesuirani, u skladu sa zakonom.

Policija je uhapsila i M.P. (44) zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a policija je u njegovom stanu pronašla pištolj i više komada municije.

Uhapšen je i L. M. (28), osumnjičen za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, jer je prilikom hapšenja nožem napao policijskog službenika.

Pretresom stanova osumnjičenih policija je pronašla kokain, amfetamin i marihuanu, kao i znatnu svotu novca u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Četvorici osumnjičenih Novosađana određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivične prijave, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

BONUS VIDEO: IZBODEN NOŽEM 30 PUTA: Jezivo ubistvo muškarca, zločin se odigrao u napuštenoj kući u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima