UHAPŠENA JER JE TUKLA DETE: Vukla ga niz kej, pa gurnula u rečno korito

I. M.

12. 10. 2023. u 12:42

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Medveđi uhapsili su M. M. (31) iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

УХАПШЕНА ЈЕР ЈЕ ТУКЛА ДЕТЕ: Вукла га низ кеј, па гурнула у речно корито

foto: I.Mitić

Ona se sumnjiči da je juče u popodnevnim satima, u centru Medveđe, više puta udarila svoje sedmogodišnje dete, a potom ga vukla niz kej i gurnula u isušeno rečeno korito.

Dečak je prevezen u bolnicu gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

Osumnjičenoj je, po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Lebanu, određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužiocu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)