EVO KAKO JE VLADIMIR KECMANOVIĆ OBUČAVAO SINA DA PUCA: Istraga otkrila detalje

S. J. M.

10. 10. 2023. u 16:04

ISTRAGA zločina u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" otkrila je detalje kako se Kosta K. obučavao da puca iz vatrenog oružja. Zbog toga je optužen njegov otac Vladimir.

ЕВО КАКО ЈЕ ВЛАДИМИР КЕЦМАНОВИЋ ОБУЧАВАО СИНА ДА ПУЦА: Истрага открила детаље

Foto: N.Skenderija/Novosti

Kako se sumnja, Vladimir Kecmanović je svog sina najpre godinu dana pre 3. maja 2023. godine, u streljačkom klubu "Partizan praktikal šuting" obučavao da rukuje vazdušnim oružjem, da gađa mete u obliku koncentričnih krugova, kako da stoji i diše, nakon čega je odobrio obuku za gađanje iz vatrenog oružja – pištolja marke "glok", kojoj je prisustvovao.

Dalje se sumnja da je dva do tri meseca kasnije u istom streljačkom klubu Vladimir Kecmanović sina obučavao da rukuje, puni okvir i gađa u siluete ljudi iz pištolja marke "češka zbrojevka". 

Otac je sina 12. novembra 2022. godine odveo u etno-selo Gostoljublje, gde je dečak pucao iz vazdušnog pištolja u koncentrične krugove.

Potom je 11. aprila ove godine ponovo dete odveo u isti streljački klub u Beogradu, gde je pucalo u mete iz vatrenog oružja i to pištolja marki "češka zbrojevka" i "ruger", za koje on poseduje odobrenje nadležnog organa za nabavljanje i držanje.

Advokati Kecmanovića traže suđenje otvoreno za javnost

IRINA Borović, branilac Miljane i Vladimira Kecmanovića, kaže za "Novosti" nezadovoljna optužnicom kaže:

- Ako su već optužili te ljude iz streljane, onda su morali da ih optuže za isto delo kao i Vladimira Kecmanovića, a ne za davanje lažnog iskaza. Oni su ga obučavali i učili da puca - kaže ova advokatica.

Irina Borović usprotivila se takođe tome da suđenje bude zatvoreno za javnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PIJAN PRED DETETOM PRETIO VOZAČU GSP: Prerezaću ti grkljan