NEGIRAO POLNO UZNEMIRAVANJE: U Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu priveden B. E.

N.B.

14. 08. 2023. u 15:53

PRED Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu danas je saslušan B. E, osumnjičen da je počinio krivično delo polno uznemiravanje.

НЕГИРАО ПОЛНО УЗНЕМИРАВАЊЕ: У Прво основно тужилаштво у Београду приведен Б. Е.

Foto N. Fifić

- Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni je krivično delo koje mu je stavljeno na teret počinio 12. avgusta u stanu oštećene L. Đ. gde je bio angažovan radi vršenja građevinskih radova - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Tvrdi se da je B. E. otišao u toalet, a zatim pozvao oštećenu u pomoć, koja je potom došla do toaleta i zatekla otvorena vrata i okrivljenog koji je skinuo pantalone i jednom rukom držao svoj polni organ masturbirajući, dok je drugom rukom pokazivao oštećenoj da mu priđe, nakon čega je ona o svemu obavestila policiju.

Na današnjem saslušanju, osumnjičeni je  negirao izvršenje krivičnog dela. Nakon toga, Prvom osnovnom sudu u Beogradu predloženo je da mu se odredi pritvor jer postoji opasnost od bekstva. U daljem toku postupka biće ispitani svedoci, prikupljeni materijalni dokazi i preduzete druge radnje potrebne za donošenje odluke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo