GRAĐANI PRIJAVILI MOMKE SA PALICAMA KOJI SU SELI ZA VOLANOM: Policija u Pančevu ih uhapsila, vozač bio drogiran (VIDEO)

13. 07. 2023. u 11:57

POLICIJA u Pančevu podneće prekršajnu prijavu protiv mladića (19) koji je vozio pod dejstvom kanabisa automobil u kom su pronađene palice.

ГРАЂАНИ ПРИЈАВИЛИ МОМКЕ СА ПАЛИЦАМА КОЈИ СУ СЕЛИ ЗА ВОЛАНОМ: Полиција у Панчеву их ухапсила, возач био дрогиран (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, su odmah po prijavi građana pronašli automobil u kom su pronađene palice.

 - Građani su prijavili da su videli mladiće sa palicama koji su se odvezli automobilom marke " seat". Policija je odmah odreagovala na prijavu i ubrzo pronašla vozilo. Policijci su zaustavili vozilo kojim je upravljao devetnaestogodišnjak i u gepeku pronašli četiri palice, koje su oduzeli. Protiv vozača „seata“ nadležnom Prekršajnom sudu biće podneta prekršajna prijava po Zakonu o oružju i municiji- saopštila je policija.

Takođe, kako je navedeno u saopštenju, droga testom je utvrđeno da je devetnaestogodišnji vozač pozitivan na kanabis, pa mu je određeno zadržavanje i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

BONUS VIDEO:

Objavljen snimak hapšenja ubice iz Zemuna i njegovih saučesnika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!