IVANA O., supruga doktora Nikole Ostojića, hirurga sa VMA, protiv kojeg je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, krajem maja podiglo optužnicu zbog sumnje da je počinio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljeno posedovanje oružja, rešila je da na izvestan način "pruži ruku pomirenja" i zamoli nadležne da mu omoguće izlazak iz pritvora i odbranu sa slobode, ekskluzivno saznaju "Novosti".

Stefan

16.06.2023. 20:36

Uvek im oproste, uvek im se vrate i uvek ih pretuku ponovo. Ona ga voli i to se neće promeniti koliko god da je bije. Sve ima objašnjeno u psihologiji.

Plesac

16.06.2023. 21:12

Zeno bozja takvog coveka guras da bude i dalje blizu dece i da ih vaspitava pa makar indirektno ovakvim svojim postupcima? Ako imate sinove molim boga da zaobidju moju cerku. To si se ti uplasila sta ces i kako ces bez mocnog muskarca. Da sebe vise vrednujes mozda ne bi ni bila sa njim u pocetku

VB

17.06.2023. 00:22

@Plesac - Тачно тако. Та жена није нормална ,она се плаши овог монструма. Он треба у тамницу ,доживотно. Оваквим поступком она рескира живот њен и животе своје деце !!!! Ако случајно буде пуштен Следећи пут биће читуља!!! ??????????

BV

17.06.2023. 00:29

Njen podnesak ne sme da se uvaži ,ni slučajno ‼️ Sve se zna ,sud zna ,a ona u ovom slučaju nije merodavna da tako postupa ,sama protiv sebe i svoje dece . Veliki je pritisak na nju a verujem i pretnje i ucene !!!!!!! Nadležni organi su dužni da to spreče ,a svi smo svesni da može doći do jako velike tragedije ,posle svega ‼️

Miki

17.06.2023. 09:02

Svi ovde misle da znaju čoveka. A ko vama garantuje da ga ona svojim ponašanjem nije dovela do ludila a on radio ko magarac da udovolji njenim prohtevima (lično znam par takvih slučajeva)? U svakom slučaju i njemu i njoj bi bilo bolje da stoje dalje jedno od drugoga.

Juga

17.06.2023. 10:08

Velika i nesebična žena. Misli o deci. Deca hoće oba roditelja. Nažalost ovo se dešava u našim porodicama kada nemamo vremena jedno za drugo. Čitajući komentare stiče se utisak i da smo tu podeljeni. Odmah bi da osudimo jednu odnosno drugu stranu. Ne dajemo šansu za popravak. Samo Gospod Bog zna dokle ćemo stići ovako.

Nena

17.06.2023. 15:57

Nazalost zene koje stvarno trpe nasilje i zlostavljane su ne dobijaju pomoc zbog ovakvih osoba.Posvadjala se sa muzem pa da mu napakosti ,a sad nema novca za razne krpice i divljanje po soping centrima.Imam jednu takvu u komsiluku prijavi muza ,pa ide da trazi da ga puste.Policija se hvata za glavu.