KAJE SE ŠTO JE ZAPALIO STAN BIVŠOJ PARTNERKI: Obrenovačko tužilaštvo traži pritvor za Igora M.

J.D.Lj.

31. 05. 2023. u 16:25

Igor M. (46) danas je priveden i saslušan u obrenovačkom osnovnom javnom tužilaštvu zbog sumnje da je u nedelju, polio benzinom i zapalio stan Lj. M. svoje partnerke, sa kojom je nedavno raskinuo ljubavnu vezu i koja u tom trenutku nije bila kod kuće, nego na moru.

КАЈЕ СЕ ШТО ЈЕ ЗАПАЛИО СТАН БИВШОЈ ПАРТНЕРКИ: Обреновачко тужилаштво тражи притвор за Игора М.

Petar Milošević

On je, kako saznajemo, izneo odbranu i u potpunosti priznao zločin. Izrazio je veliko kajanje i navodno, rekao da ni sam ne zna šta mu je bilo, te se odlučio na ovakav postupak. 

Osumnjičeni je, takođe, kako nezvanično saznajemo, o svojoj sad bivšoj partnerki, izrekao samo lepe stvari, a kazao je i da se, kada su raskinuli vezu, nisu svađali, nego se razišli na kulturan i lep način.

Podsetimo, Igor M. koji je imao ključ od stana je zapalio stan Lj.M. koji je u prizemlju  jedne četvorospratne stambene zgrade u naselju Rvati, u Obrenovcu. 

Na lice mesta su odmah izašle vatrogasno-spasilačke službe, policija i Hitna pomoć, a u velikom požaru srećom, niko nije smrtno stradao. Samo jedna stanarka zgrade je prevezena u Dom zdravlja Obrenovac zbog intoksikacije dimom, lekarska pomoć je na mestu ukazana četvorici stanara koji su se nagutali dima, a jednom stanaru i zbog posekotine šake.

Tužilaštvo je, nakon saslušanja osumnjičenog, predložilo da mu se odredi pritvor, što je sud prihvatio i odredio mu pritvor do 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!