UHAPŠENI SRBI U AUSTRIJI: Građani ispred tržnog centra primetili nešto neobično, pa pozvali policiju

Novosti online

22. 03. 2023. u 13:14

AUSTRIJSKA policija privela je dvojicu srpskih dražavljana, starosti 20 godina, zbog sumnje da su krali u tržnom centru Parndorf.

УХАПШЕНИ СРБИ У АУСТРИЈИ: Грађани испред тржног центра приметили нешто необично, па позвали полицију

Foto: AP

Jedan građanin je u petak posmatrao kako četvorica sumnjivih likova više puta prilazi do jednog vozila i u gepek spuštaju torbe pune stvari.

Njemu je bilo čudno što je ključ od automobila bio sakriven ispod ruba, na točku, tako da bi svaki od njih u svakom momentu mogao da dođe i otključa automobil.

Građanin je potom pozvao policiju i prijavio čitav slučaj.

Ubrzo je patrola stigla na lice mesta, a policajci u civilu su krenuli da posmatraju sumnjivo vozilo. Posle izvesnog vremena, dvojica sa kesama iz tržnog centra su prišla vozilu. Policija ih je zaustavila i zatražila račun za robu koju su imali u kesi, ali oni račun nisu imali.

Policija je potom prekontrolisala automobil i otkrila da su osumnjičeni ukrali više komada odeće, vredne nekoliko hiljada evra.

Oni su odmah privedeni i saslušani, dok druga dvojica iz ekipe, za koje se takođe pretpostavlja da su Srbi, nisu pronađeni.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba