PREKRŠAJ ZA PREKRŠAJEM: Novosađaninu (26) posle filmske potere određeno zadržavanje

Lj.P.

22. 03. 2023. u 11:18

NOVOSAĐANINU R. P. (26), posle policijske potere po ulicama Novog Sada, nalik onim u akcionim filmovima, određeno je zadržavanje po Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Prijava će mu biti napisana zbog četiri prekršaja, između ostalog i za nasilničku vožnju.

ПРЕКРШАЈ ЗА ПРЕКРШАЈЕМ: Новосађанину (26) после филмске потере одређено задржавање

Foto: Novosti

On je u utorak, u popodnevnim satima, bez vozačke dozvole vozio „BMV“ somborskih registracija, kojem je istekla registracija. Pored toga, tri puta je prošao kroz crveno svetlo na semaforu, a na Sentandrejskom putu je u dva navrata vozio u suprotnom smeru.

- Uz sve to, vozio je i po trotoaru, odnosno stazama namenjenim pešacima i za bicikliste, a onda je u Ulici Save Đisalova udario u kuću – saznajemo od izvora iz istrage. - Tu se, međutim, nije zaustavio, već je nastavio da vozi trotoarom, prelazio je razdelne trake.

U raskrsnici Karađorđeve i Šajkaške ulice je udario u betonski bedem, i tu se potera za njim završila. Testiranjem na psihoaktivne supstance utvrđeno je da je, kako saznajemo, vozio pod dejstvom kanabisa.

Protiv ovog Novosađanina, kako saznajemo, policija je i ranije podnosila krivične prijave zbog raznih krivičnih dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade