SASLUŠANA MAJKA NASMRT PRETUČENE PETRE (2) : Tužilaštvo predložilo pritvor zbog zapuštanja i zlostavljanja deteta

S. M. J.

23. 02. 2023. u 15:51

JELENA T. (23) iz Grljana kod Zaječara saslušana je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru zbog nasilne smrti svoje dvogodišnje ćerke Petre Vladulović, koju je do smrti batinao njen novi vanbračni partner Miloš N. (25) iz okoline Vlasotinca.

САСЛУШАНА МАЈКА НАСМРТ ПРЕТУЧЕНЕ ПЕТРЕ (2) : Тужилаштво предложило притвор због запуштања и злостављања детета

Foto: Privatna arhiva

Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru saslušalo je danas Jelenu T., majku dvogodišnje Petre Vladulović koju je sa više udaraca u telo i glavu u utorak po podne u Streljačkoj 15 u Zaječaru usmrtio Jelenim vanbračni partner Miloš N. (25) iz Donjeg Dejana kod Vlasotinca.

Jeleni se na teret stavlja krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica. Ona se tereti da nije reagovala niti prijavljivala nadležnima da joj je Miloš i ranije tukao dete.

Nakon obavljenog saslušanja osumnjičene stavljen je predlog za određivanje pritvora u trajanju do 30 dana, saznaju Novosti.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru navode da u cilju uspešnog vođenja daljeg predistražnog postupka sadržina odbrane osumnjičene Jelene T. ne može biti dostupna javnosti.

BONUS VIDEO - „DA NEČIJI ŽIVOT VREDI 500 EVRA“ Sestra ubijene: Da dete koje nam je rod može tako nešto da uradi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima