HIRURG USKORO KOD TUŽIOCA: Supruga poznatog doktora mora na operaciju, on ne želi više da se brani ćutanjem

J. D. Lj.

06. 02. 2023. u 23:46

TEK nakon operacije ruke i pošto se bude zdrvastveno oporavila, Beograđanka I. O. (42), koju je, prema krivičnoj prijavi, suprug N. O. (48), poznati hururg sa Vojnomedicinske akademije i potpukovnik Vojske Srbije, brutalno pretukao i naneo joj teške telesne povrede, biće saslušana u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu koje vodi istragu u ovom postupku.

ХИРУРГ УСКОРО КОД ТУЖИОЦА: Супруга познатог доктора мора на операцију, он не жели више да се брани ћутањем

Foto: Instagram

Ona je, kako saznajemo, juče primljena u bolnicu i u naredna dva dana biće operisana.

- Posetila su je deca, kao i bliski rođak njenog muža - kaže izvor iz istrage.

- Ona se sada dobro oseća, a dok bude u bolnici, rođak će preuzeti brigu o njihovo troje maloletne dece.

Istraga o incidentu u kući poznatog doktora se nastavlja, a u međuvremenu, isplivali su novi detalji. Po rečima advokata Đorđa Kalanja, koji zastupa okrivljenog doktora N. O., uskoro bi trebalo očekivati neke novine:

- Moj klijent se još nije oporavio od šoka i svega što ga je snašlo - kaže advokat.

- On je u pritvoru koji mu je sud odredio po zahtevu Tužilaštva. Kad je priveden na saslušanje, odlučio je da se, u prvom trenutku, brani ćutanjem. Ali, promenio je mišljenje i uskoro će, ponovo izaći pred Tužilaštvo i sada, izneti odbranu i ispričati i svoju verziju priče.

Hirurg N. O. uhapšen je prošle nedelje zbog sumnje da je gotovo mesec dana bio nasilan prema ženi I. O. On je, prema krivičnoj prijavi, suprugu udarao rukama po telu, šutirao je, čupao, ponižavao i vređao, davio kablom i pretio joj ubistvom. Tom prilikom, navodno, doktor je ženi naneo teške telesne povrede u predelu glave, vrata, trupa, ruku i butina. Polomljena su joj četiri rebra, kao i leva nadlaktična kost, a ima i brojne hematome i podlive.

DELOVALI KAO SKLADAN PAR

I pored svega što se desilo, komšije, doktorove kolege, kao i prijatelji ove porodice i dalje su u šoku i mnogi ne mogu da veruju da je N. O. učinio sve ono za šta ga terete. Tim pre, jer su za okolinu, hirurg i njegova supruga, delovali kao skladan bračni par, koji se voli i poštuje i nema nikakvih problema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije