MUZIČAR OSTAO BEZ BUBREGA, BORE MU SE ZA ŽIVOT: Detalji obračuna ispred kragujevačke kafane - Pevač izbo kolege zbog bakšiša?

Novosti online

15. 05. 2022. u 19:39

MILOŠ S. (39) iz Kragujevca uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije dvojicu muzičara sa kojima je nastupao u lokalu u Kragujevcu.

МУЗИЧАР ОСТАО БЕЗ БУБРЕГА, БОРЕ МУ СЕ ЗА ЖИВОТ: Детаљи обрачуна испред крагујевачке кафане - Певач избо колеге због бакшиша?

Foto: M. L./Privatna arhiva

Pevač je uhapšen je zbog sumnje da je u lokalu u kome je nastupao posle svađe pijan izbo dvojicu kolega (22) i (39) iz benda i teško ih povredio! Stravični incident dogodio se u subotu u jednom poznatom lokalu, a pevač se tereti za pokušaj teškog ubistva i napad na službeno lice.

- Miloš S. počeo je da se u kafani svađa sa svojim kolegama, a onda i da nasrće na njih. U jednom momentu je izašao napolje, a oni su krenuli za njim - priča izvor. - On je iz automobila izvadio nož čije je sečivo veće od 12 santimetara i počeo besomučno da ubada kolege. Jednog od muškaraca ubo je u bubreg, dok je drugog izbo po leđima, a navodno ga je posekao i po grudima.

Motiv napada za sada nije poznat, ali se spekuliše da je reč o svađi oko bakšiša.

- Navodno, muzičari su se posvađali sa Milošem oko bakšiša, jer je on insistirao da zadrži veći deo novca za sebe - kaže izvor.

Kako objašnjava, okupljeni gosti pokušali su da pomognu povređenima.

- Nastala je prava gungula, ljudi su pokušavali da obuzdaju Miloša S. i pozvali su policiju i lekare. Kada je patrola stigla jedva su uspeli da uhapse pomahnitalog pevača i smeste ga u kola - kaže izvor i dodaje da je scena na mestu napada bila jeziva. - Krvi je bilo na sve strane, jadni momci su bili unakaženi.

Pijan napao i policajca

Međutim, drama se nastavila i kada je Miloš S. priveden.

- Pošto je bio u alkoholisanom stanju policija ga je odvezla na pregled u Klinički centar u Kragujevcu. On je i tamo nastavio da pravi haos, a onda se i dosetio da pobegne i to sa sve lisicama na rukama. Prilikom pokušaja bekstva policajac koji ga je sprečavao lakše je povređen jer je Miloš S. nasrnuo na njega - navodi sagovornik.

Foto: Facebook

Kako pričaju poznanici uhapšenog, svi su šokirani jezivim incidentom.

- Miloš je poznat kao miran mladić, nikada pre nije imao ovakav ispad. On je godinama svirao u jednom poznatom lokalu, a radio je i u jednoj kragujevačkoj firmi. Uvek je pevao tužne ljubavne pesme i to je nekako bio njegov zaštitni znak. Ne znamo šta mu je bilo da ovako nešto uradi - rekao je prijatelj uhapšenog.

Viši javni tužilac Nebojša Veljković potvrdio je da je osumnjičenom Milošu S. određeno zadržavanje do 48 sati, te da će biti ispitan u ovom tužilaštvu.

Lekari se bore za život povređenog muzičara

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od povređenih muzičara operisan je u KC Kragujevac i izvađen mu je bubreg.

- Povređeni mladić je pretrpeo teške povrede, izvađen mu je bubreg i lekari se bore za njegov život. Obojica kolega pomahnitalog pevača zadobili su teške povrede - rekao je izvor.

BONUS VIDEO - UBIO ŽENU PA POKUŠAO SAMOUBISTVO: Muškarac u Barajevu ženi prerezao vrat, pa zapalio kuću

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)