SRBIN UHAPŠEN U NEMAČKOJ: Bio u vezi sa udatom ženom, pa pretio da će poslati intimne fotografije njenom mužu

Novosti online

22. 04. 2022. u 12:27

NEMAČKA policija uhapsila je Srbina (35) na graničnom prelazu sa Austrijom, za kojim se traga više od godinu dana, zbog sumnje da je pokušao iznudu.

СРБИН УХАПШЕН У НЕМАЧКОЈ: Био у вези са удатом женом, па претио да ће послати интимне фотографије њеном мужу

Foto: EPA

Naime, prilikom redovne kontrole ustanovljeno je da za Srbinom postoji nalog za hapšenje koji je raspisao Okružni sud u Nirbergu.

- Srpski državljanin tajno je fotografisao svoju partnerku dok su bili u emotivnoj vezi. Nakon što je ona prekinula tu vezu, on nije želeo to da prihvati pa joj je pretio da će objaviti snimke i fotografije ukoliko mu ne isplati 10.000 evra - prenosi nemački PressePortal.

Žena za koju se kasnije ispostavilo da je udata, nije odgovorila na ovakve ucene, uhapšeni Srbin je zapretio da će poslati njenom mužu snimke i objaviti na društvenim mrežama.

Osumnjičenom nije bio uručen nalog, jer se ispotavilo da je ranije pobegao u drugu državu, a njega su policajci uhapsili na autoputu između na nemačko-austrijskoj granici, a kod njega je još i pronađena i falsifikovana potvrda o vakcini u kojoj nisu stajali nikakvi podaci, samo potvrda od dve primljene doze.

Njemu se pored iznude, na teret stavlja i faslifikovanje dokumenata, pa mu je određen istražni pritvor u nemačkom zatvoru Bernau.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)