BELIVUKOVI SARADNICI PRED TUŽIOCEM: Na saslušanju se branili ćutanjem, predložen pritvor

N. B.

30. 03. 2022. u 11:40

U TUŽILAŠTVU za organizovani kriminal saslušano je 15 uhapšenih članova kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

БЕЛИВУКОВИ САРАДНИЦИ ПРЕД ТУЖИОЦЕМ: На саслушању се бранили ћутањем, предложен притвор

Marko Miljković Mare i Veljko Belivuk

Pred tužiocem svi su se branili ćutanjem.

Čeka se odluka o predloženom pritvoru.

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal nakon višemesečnog predistražnog postupka, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Direkcije policije - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala juče su lišili slobode 15 lica, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!