APOKALIPTIČNE SLIKE IZ BERLINA: Eksplodirao džinovski akvarijum - trotoari zatrpani krhotinama stakla, voda se sliva niz ulicu (FOTO)

Novosti online

16. 12. 2022. u 10:04

U CENTRU Berlina eksplodirao je jutros najveći samostojeći cilindrični akvarijum na svetu u kojem se nalazilo oko 1.500 egzotičnih riba, a dvoje ljudi je povređeno komadićima stakla, saopštile su hitne službe.

АПОКАЛИПТИЧНЕ СЛИКЕ ИЗ БЕРЛИНА: Експлодирао џиновски акваријум - тротоари затрпани крхотинама стакла, вода се слива низ улицу (ФОТО)

Foto: AP

Berlinska policija saopštila je na Tviteru da je pričinjena ogromna šteta.

Akvarijum visine 16 metara nalazio se u kompleksu u kojem se nalazi i hotel "Radison", muzej, prodavnice i restorani. Posle eksplozije se milion litara vode, sa ribama koje su bile u njemu, slivalo niz ulicu.

Hitne službe zatvorile su glavni put pored kompleksa koji vodi od Aleksanderplaca prema Brandenburškoj kapiji zbog velike količine vode koja se izlila iz akvarijuma, a put, kao i trotoari van kompleksa bili su zatrpani krhotinama stakla, preneo je Rojters.

Autobusi su poslati u kompleks da obezbede gostima hotela da napuste zgradu, dok je temperatura u Berlinu bila oko minus sedam stepeni, navela je policija na Tviteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)