LUKSUZNI „MERCEDES“ IZGOREO DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: U Kulina Bana na Zvezdari svuda tragovi eksplozije i paljevine (FOTO)

S. J. M.

15. 05. 2022. u 21:47

PRAVI šok doživeli su noćas stanovnici beogradske Ulice Kulina Bana na Zvezdari, kada su ugledali plamen koji se strahovito širio ka nebu, a zatim je usledila eksplozija!

ЛУКСУЗНИ „МЕРЦЕДЕС“ ИЗГОРЕО ДО НЕПРЕПОЗНАТЉИВОСТИ: У Кулина Бана на Звездари свуда трагови експлозије и паљевине (ФОТО)

Foto: D. Balšić

Naime, oko tri sata posle ponoći zapalio se "mercedes GLE" parkiran ispred zgrade, a zbog parkiranih vozila, blizine stambenog objekta i parkiranih vozila morali su da reaguju vatrogasci.

Iako su vatrogasci brzo stigli u ugasili požar, sprečivši da se raširi, skupoceno vozilo je potpuno izgorelo. Za sada nije poznato kako se automobil zapalio.

U pitanju je novi "mercedes GLE" u vlasništvu L.R. (50). Kako nezvanično saznajemo, oštećena, koja je inače vlasnica cvećare, je u policiji izjavila da nije u sukobu sa bilo kim. Dodala je da ima samo nesuglasice sa bivšim mužem oko podele imovine.

Vozilo je kasko osigurano.

Tim povodom Više javno tužilaštvo u Beogradu preuzelo je na dalje postupanje slučaj izgorelog vozila od Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Za sada se čeka izveštaj policije o detaljima i uzroku zapaljenja, odnosno eksplozije vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina